Szakkereskedő Miskolc

Referenciák

Ügyfeleink véleménye: 

 

 „Az irodában segítőkészek a választásban, a beépítésnél gyorsak és hatékonyak. A munka minőségileg kifogástalan, többször rendeltünk már Önöktől, sosem volt probléma”.

                               F.É.M.I. Kft

 

 

„Korrekt, pontos ajánlat, betartott határidő, pontos tájékoztatás a munkakezdésről, a kivitelezés csendben precízen történt meg.”

                               Kárpáti Károly


„Önökkel kapcsolatban elmondhatom, hogy a szakszerű beépítést követően is

kellemes és pozitív vélemény alakult ki Önökről. Külön pozitívan értékelhető, hogy egy ciklus lezárásakor felhívják a figyelmünket az esetleges karbantartási munkálatok szükségességének elvégzésére. Nagyon dicséretes és figyelemre méltó ez a figyelmesség. Mivel a napi feladatuk messze eltér az ilyenfajta kötelezettségünk nyomon követésétől, örülünk, hogy van még olyan szolgáltatás mely odafigyel, példaértékű a mai világunkban.

A legutóbbi alkalommal is pontos munkájukról tehetek tanúbizonyságot.

A korábbi kedvező tapasztalatok birtokában, csak ajánlani tudom Önöket más ilyen jellegű szolgáltatást igénylő partnereink körében. Munkájukhoz a későbbiekben is sok-sok erőt és egészséget kívánok magam és cégem munkatársainak nevében.”

 

                                       Rittenbacher László 


"Szia Zsolt!

Tételesen leírnám mik a személyes tapasztalataim cégetekkel kapcsolatban:
Ár: a többi céget nézve átlagos
Kivitelezés: rugalmas, hozzáértő es igazodik a körülményekhez. A megoldást és a közös nevezőt keresitek a megrendelő érdekeit nézve

Kivitelezési idő: előre megbeszélt időben, nem volt csúszás

Szakértelem: szakszerű munkavégzés, jótanácsokkal és működő megoldásokkal

Benyomás: fiatalos, jókedélyű, közvetlen csapat, akik komoly munkát végeznek

Teljesen elégedett vagyok a tanácsadással és a kivitelezett munkával, ezért szívesen ajánlom cégeteket ismerőseimnek!”

                                        Krucsai Péter, Felsőzsolca


"Tisztelt Cím!

Korábban az interneten keresztül szereztem tudomást Cégük működéséről. Az akkori tevékenységükkel nagyon meg voltam elégedve, ezért választottam Önöket a szárnyas kapu automatika felszerelésére. Az irodában, valamint a helyszínen történt segítségnyújtás, tanácsadás minden követelménynek megfelelt. A szerelést  megbeszélt időben nagy hozzáértéssel, gyorsan szakszerűen hajtották végre. Köszönet a tevékenységükért, minden elismerésem az Önöké. Szívesen ajánlom Önöket barátaimnak ismerőseimnek!"

                                Marczi József Hejőkeresztúr

 

Meg vagyok elégedve, a kapu nagyon jó minőségű. Záródása halk. A beszerelők szakszerű, magas színvonalú munkát végeztek. Bátran fogom ajánlani Önöket ismerőseimnek.

                                Fonó Gyula


Kiemelkedően színvonalas, megbízható. A kapcsolat ritkaság számba menően magas színvonalú. Nagyon meg vagyunk elégedve.

                                Janasóczki AttilaA szállítási határidővel, a szerelés minőségével, a szerelők hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok. 

                                 Farkas PéterKorrekt és pontos ajánlat, betartott határidő, pontos tájékoztatás a munkakezdésről. A kivitelezés csendben, precízen történt meg. A beépítési hely kialakításában köszönöm a segítséget!

                                  Kárpáti ZoltánVéleményem: kiváló minősítés. Pontosak, időre végzik a precíz munkát. Kifogást még véletlenül sem tudnék említeni. Emberileg és szakmailag csak jót tudok mondani.

                                 Dr. Váradi ErnőnéAz elvégezett munkával teljesen meg vagyok elégedve, beleértve a beszerelés folyamatát és a korrekt tájékoztatást a használatról.

                                Sipőcz LajosKorrekt ügyintézés, határidőre történő szállítás és beszerelés, minőségi munka, ügyfélbarát ügyintézés.

                                Dr. Demeter Béla

Megfelelően pontosak voltak. Korrekt tájékoztatást kaptam. Határidőt pontosan tartották. A munkatársak precízen, szakszerűen dolgoztak.

                               Hazadi AndrásA tájékoztatás nagyon profi módon volt. Szállítás pontosan, értesítéssel zajlott. A szakemberek jól felkészültek, pontosan, zárhatóan, jól beépítették az ajtót. Minősége jónak bizonyult.

                               Sóczó Józsefné


A tervezéstől a kivitelezésig a profi munka volt jellemző. A cég kimondottan ügyfélbarát, áraik piacképesek. Összességében az elvégzett munka és a kapu "KIRÁLY" lett.

                                  Pallos ZsoltA megrendelt áru szakszerűen és gyorsan megérkezett és beépítésre került. A fiúk nagyon profik. Meg vagyok elégedve mindennel.

                              Pozsgainé Boda GrétaAz elvégzett munka minőségével és gyorsaságával maximálisan meg vagyok elégedve. A továbbiakban is az Önök cégét fogom választani.

                               K. Sándor


Nagyon meg vagyok elégedve a céggel, mert megbízhatóak, pontosak, precízek és nem utolsó sorban a munkatársak nagyon kedvesek. Az elvégzett munka minősége pedig kifogástalan.

                                Pálinkás IstvánPrecíz, pontos tájékoztatást kaptunk előzetesen. A kollégáik időben érkeztek, minőségi munkát végeztek.

                                Dr. Várady GyulaReferenciák:

 • ARRK Hungary Kft
 • Inno-Comp Kft.
 • Telvill Kft.  
 • Tiszaújváros Transz Kft.
 • Kötek Zrt.
 • D & D Zrt.
 • Leax Hungary Zrt.
 • Ds Smith Packaging Kft.
 • Remat Zrt.
 • Bonar Geosynthetics Kft.
 • Több száz lakossági telepítés.
 
 
 

 

 

 

 

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.