Szakkereskedő Miskolc
 • Szekcionált garázskapu
  Szekcionált garázskapu
  Szekcionált és billenő garázskapuk, kapunyitó automatikák. Kérje ajánlatunkat most!
 • Berry billenőkapu
  Berry billenőkapu
  Szekcionált és billenő garázskapuk, kapunyitó automatikák. Kérje ajánlatunkat most!
 • Kertkapu meghajtás
  Kertkapu meghajtás
  Szekcionált és billenő garázskapuk, kapunyitó automatikák. Kérje ajánlatunkat most!

Rólunk

Cégünkről röviden

Garázskapu- kapunyitó automatikák forgalmazása


 

A Bentonit 94' Bt.  1994-ben alakult, 2000-től foglalkozunk Hörmann és egyéb garázskapu, kaputechnikai eszközök és központi porszívórendszerek  forgalmazásával és telepítésével, javításával, karbantartásával.

Kezdetben elsősorban a lakosság felé értékesítettünk, szolgáltattunk, majd az egyre növekvő ipari megrendeléseknek köszönhetően a lakossági és ipari kiszolgálásunk kiegyenlítetté vált.

A kezdés időszakában szakmai hátterünknek köszönhetően jó érzékkel választottuk ki az induló termékpalettánkat, amik az idő, a minőség és megbízhatóság próbáját kiállva azóta is termékkínálatunk gerincét képezik. 

 

Ügyfeleink elősorban nem a legolcsóbb termékeket (garászkaput, kapunyitót,...) és szolgáltatásokat keresik, hanem azokat, amelyek hosszú távon is tartósan, megbízhatóan működnek.

 Éppen ezért jelenlegi és leendő ügyfeleinket nem a piacon a legolcsóbban elérhető termékkel, kaputechnikai eszközökkel próbáljuk megtartani, hanem az igényeket felmérve, 16 évnyi tapasztalat alapján egy optimális, elfogadható megoldást kínálva számukra.

 

Miskolci bemutatótermünkben élőben megtekinthetőek és kipróbálhatóak azok a Hörmann garázskapuk, kapunyitók és további kiegészítők melyek elérhetőek nálunk. 

Komplett automatizálási rendszert is megtekinthet, amely segítség lehet elképzelései megvalósításához. 

 Üzletünkben egy fiatalos csapat, tapasztalt, szakképzett, szakértő  munkatársak várják Önt, hogy segítsenek Önnek eligazodni a kaputechnika világában, és a legmegfelelőbb megoldást megtalálni egy rövid elbeszélgetés során.

 

Látogasson el hozzánk, garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

 


 

 

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.